Ett års väntan..

 
 
God morgon! Vad välbehövlligt det var med en ledig dag idag kände jag, de senaste veckorna har jag jobbat mer än jag är van med och dessa lediga vardagar emellanåt är guld värt för mig för att bara ta en sovmorgon och kunna scrolla på instagram en stund innan jag går upp. Att sedan kunna pyssla runt i huset med vardagssysslor ger mig någon sorts harmoni, då smuts och röra gör mig stressad.
 
På tal om harmoni, ni ska bara veta hur nöjd jag är med mina nya marmorhyllor i köket! Eller ja, nya och nya.. Första gången jag beställde dom var för ett år sedan, ja ni läste rätt. Ett år sedan. Och dom har inte bara stått och dammat för att vi inte haft ork eller lust att sätta upp dom, nej ett av hyllplanen har levererats trasigt TRE gånger. Så nu har jag tre spruckna marmorskivor liggandes här hemma. Har ni tips på något DIY får ni gärna lämna en kommentar då jag har stor lust att pussla ihop en liten steg för steg guide till er här i bloggen. Nåja, nu sitter dom i alla fall uppe på väggen, och det ger mig lycka varje gång jag kommer in i köket. Jag älskar att ha fina glas och liknande framme istället för att stänga in dom i skåp, trots att dom samlar en del damm. Men man vill ju kunna njuta av dom även när dom inte innehåller champagne eller en Côtes du Rhône!

Ha en fortsatt fin dag, i eftermiddag ska jag iväg och presentera ett projekt till en pågående köksrenovering. Spännande!

Allmänt | | Kommentera |
Upp